РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

24.03.2020

1869 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 Карантин, який було оголошено через короновірусну інфекцію, можна легко обернути на користь для себе. Бистрозайм підготував сім речей, які можуть стати корисною заміною традиційному перегляду телевізора або відеоігор.

Онлайн-курси

Знання - це сила. Частину часу карантину можна приділити онлайн-курсам. Дистанційне навчання не вимагає поїздок і великих сум грошей. Левова частка матеріалів викладається безкоштовно. Від людини потрібно лише бажання. Онлайн-курси різноманітні і не обмежуються однією дисципліною. Можна займатися кулінарією, англійською мовою, програмуванням або підвищити власну кваліфікацію за фахом.

Генеральне прибирання

Карантин - привід прибрати у власному житлі. Через заповнений графік лише небагато українців приділяють увагу чистоті квартир і будинків. Вільний час можна використовувати для прибирання приміщень. Розкласти та прибрати всі речі, помити підлогу і ванну кімнату - це корисні заняття як з точки зору естетики, так і з боку гігієни.

Оновлення резюме

Для тих, хто у пошуку роботи карантин може стати часом підготовки до майбутнього. Варто виділити трохи вільного часу на власне резюме. Багато працівників складають перелік успіхів лише одного разу. Оновлення резюме - це спосіб увімкнути нові досягнення в трудовий перелік. 

Фітнес-програми

У здоровому тілі здоровий дух. Якщо раніше до гантелей або фітнес-кулі не дотягували руки, то тепер можна зайнятися власним фізичним станом. Вправи не тільки зроблять вас привабливіше зовні, але і зміцнять здоров'я. Сильний імунітет не боїться короновірусної інфекції.

Читання книг

 Коли ви в останній раз торкалися до книги? Саме час взяти в руки твір, яке ви хотіли прочитати, але завжди не вистачає часу. Карантин надає багато вільних годин, які можна приділити улюбленій літературі. Можна читати як художні твори, так і наукові статті.

Здоровий сон

Левова частка жителів України спить не по нормам, які радять медичні організації. Через скажений ритм життя спати мінімум 8 годин - розкіш для громадян. Під час карантину можна компенсувати власний недосип. Це позбавить вас від нестачі енергії, хронічної втоми і зниженого настрою.

Аналіз бюджету

Карантин через коронавірус надає можливість обміркувати власні фінансові успіхи. Можна скласти бюджет, якщо раніше такі спроби не закінчувалися успішно. Має сенс грамотно спланувати власні доходи і витрати. Фінансові «прибирання» допоможуть у майбутньому, коли пандемія піде на спад.

 

Людина в домашніх умовах зможуть проаналізувати власні витрати і знайти нові шляхи отримання необхідних грошей. Приклад - дистанційні позики. Так як карантин сильно скоротив роботу банківських організацій і підвищує ризик зараження при відвідуванні людних місць, то дистанційне оформлення позики може стати перешкодою для багатьох українців.

 

Бистрозайм - це організація, яка надає позики онлайн за лояльними умовами. Для кожного нового клієнта є оформлення договору без відсотків. Послуги Бистрозайму будуть корисні для осіб, яким не вистачає коштів на нормальне життя в умовах карантину.