РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

26.12.2019

2277 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Що подарувати на Новий Рік 2020

 

Рік Білого Щура вже зовсім на носі, а значить наближається пора дарувати подарунки. Їх чекають як дорослі, так і діти. До цього свята БыстроЗайм підготував ідеї для подарунків.

 

Кожен з них буде приємним сюрпризом для близької людини. Сподіваємося, вони надихнуть вас при виборі подарунка.

 

Вам сподобався якийсь із цих подарунків, але зарплата буде лише після свят? 

 

Не хвилюйтесь. Компанія БистроЗайм пропонує отримати безвідсотковий кредит до зарплати. Зробіть приємний подарунок, а гроші повернете при можливості.

 

Тест готовності до Нового Року

 
powered by Typeform

Що подарувати батькам на Новий Рік

 

Шоколадний набір

Новорічний шоколадний або цукерковий набір - приємний і смачний подарунок для батьків. Він подарує приємні святкові спогади за чаєм або кавою.

 

Зволожувач повітря

Зволожувач сприятливо впливає на здоров'я - особливо взимку, коли батареї висушують повітря в квартирі або будинку. Сухе повітря призводить до погіршення і сухості шкіри і знижує імунітет.

 

Приставка для телевізора

 

Приставка для телевізора недорогий спосіб поліпшити його. Використовуйте швидкий браузер та можливість дивитися фільми в 4К онлайн одним натисканням кнопки.

 

Чайний сервіз

Чайний сервіз відмінний новорічний подарунок, який можна буде використовувати відразу ж на святі. Коли батьки будуть пити з нього чай, то згадуватимуть про вас.

 

Що подарувати дитині на Новий Рік

 

Конструктор

Дитячий конструктор - іграшки які розвивають у дитині дрібну моторику і креативність. Подаруйте дитині варіативну гру.

 

Пазл

Набір новорічних пазлів захопить вашу дитину та займе його на кілька годин. А після складання, барвистий пазл стане святковою прикрасою.

 

Настільна гра

Настільні ігри допомагають дітям стати більш соціальними, сприяють спілкуванню та розвивають комунікацію.

 

Іграшка на радіокеруванні


Радіокеруванні іграшки дозволяють дітям відчути себе гонщиком або пілотом робота. Вони надовго захоплюють дитину і підходять для гри на вулиці та вдома.

 

Що подарувати хлопцю на Новий Рік

 

3D-Ручка

3D ручка відкриває новий горизонт в створенні всіляких прикрас та креативних виробів для будинку. З таким гаджетом можна створювати різні аксесуари, втілюючи бажання в реальність.

 

Бездротові навушники

Бездротові навушники — безумовний хіт 2019 року. Вони виводять прослуховування музики на принципово новий рівень, адже тепер немає проводів що заважають і плутаються, та які прив'язували вас до телефону.

 

Фітнес-трекер або смарт годинник

Такий браслет стежить за вашим здоров'ям, показує час сну, аналізує його і рахує витрачені калорії. Незамінний подарунок для любителів спорту та корисний гаджет для всіх інших.

 

Зовнішній акумулятор

Кількість гаджетів, якими ми користуємося, зростає щороку. І можливість зарядити акумулятор телефону в будь-який момент - врятує неодноразово.

 

Що подарувати дівчині на Новий Рік

 

Духи

Дівчата обожнюють приємні аромати, і якщо ви знаєте улюблені парфуми своєї половинки, то це чудовий подарунок.
 

Прикраси

Красиві прикраси - не простий подарунок. Ви повинні знати, що любить друга половинка. Якщо ви зможете підібрати те, що їй сподобається, то вона це точно оцінить.

 

Ароматичні свічки


Такі свічки створять святковий настрій та наповнять будинок приємним ароматом. Вони підходять для створення романтичної і новорічної атмосфери.

 

Косметика


Набір палеток з тінями або красива помада обов'язково порадують дівчину або жінку.

 

Що подарувати сестрі на Новий Рік

 

Ялинкові прикраси

Прикрашати ялинку іграшками - гарна традиція. І нова прикраса займе гідне місце на ялинці та внесе різноманітність в прикраси.

 

Чашка

Красива та зручна чашка — традиційно гарний подарунок до Нового Року. Завжди знайде застосування в господарстві і буде регулярно нагадувати про вас.

 

Сувенір


Новорічні сувеніри створюють святковий настрій та порадують любительниц різної красивої дрібниці.

 

Новорічний плед

Приємний і теплий плед — створить новорічний настрій і зігріє господиню в холодні зимові вечори. Плед дуже універсальний, ви зможете знайти практично будь-яке забарвлення.

 

Що подарувати братові на Новий Рік

 

Термокружка

Практичний подарунок, який точно знайде своє застосування. Якщо ваш брат працює в офісі, то термокружка стане в нагоді йому, коли він буде заварювати чай або каву.

 

Набір шкарпеток

Шкарпетки - завжди затребувана річ, адже вони відносно швидко зношуються. Такий подарунок обов'язково порадує вашого брата.

 

Алкоголь

Універсальний подарунок, який знайде своє місце на святковому столі. Якщо ви знаєте улюблений напій брата - сміливо даруєте його.

 

Кава або чай

Ча�� та кава впевнено входять в десятку найпопулярніших напоїв світу. Такий подарунок не складно знайти в самий останній момент, та й коштує він недорого. Можете подарувати цілий комплект різних сортів.

 

 

Отримати безвідсотковий займ