РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

03.08.2021

1001 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Куди піти в Києві в серпні 2021

Куда пойти в Киеве в августе

Багато киян вже встигли з'їздити за кордон, щоб поніжитися в теплих променях сонця і відчути приємний морський бриз. Та це не привід сидіти залишок літа в чотирьох стінах, адже серпень підготував жителям та гостям столиці безліч захоплюючих подій, де можна приємно провести час з дітьми, друзями і коханими. Найцікавішими з них поспішаємо поділитися з вами.

Куди піти в Києві з дітьми

Якщо у вас є діти і перед вами стоїть питання, куди піти в Києві з дітьми в серпні, рекомендуємо звернути увагу на такі локації:

Київський зоопарк

куда пойти в Киеве с детьми

Київський зоопарк відкрив свої двері для відвідувачів у 1909 році і відтоді став домом для численних птахів, звірів, риб і земноводних. Сьогодні у зоопарку представлено понад 300 видів тварин і понад 130 видів рослин, що займають площу понад 32 га.

 

Для юних відвідувачів тут діє гурток юних натуралістів, де діти можуть отримати знання з біології та зоогеографії, а також погодувати тварин і навіть доглянути за ними. 

 

Серед інших розваг — невеликий парк атракціонів, родзинкою якого є 31-метрове колесо огляду, звідки відкривається прекрасний вид на сам зоопарк, парк Політехнічного інституту і правий берег столиці.

 

Де: Київ, проспект Перемоги, 32
Ціна: 60-120 грн

Музей медуз

музей медуз в Киеве

Перший і єдиний в Україні музей живих медуз, що відкрився в 2018 році, пропонує відвідувачам познайомитися з одними з найпрекрасніших і загадкових мешканців морів і океанів.

 

Тут представлені як сумирні медузи, з яких роблять салати, так і ті, хто здатен з легкістю вбити дорослу людину. Кожен відвідувач може подивитися невеликий 5-хвилинний відеоролик, що розповідає про життєвий цикл і цікаві факти про медуз.

 

Навіть якщо ви вже відвідували музей, сміливо вирушайте на повторну екскурсію, оскільки через особливості життєвого циклу медуз, експозиція змінюється щонайменше 2-3 рази в рік.

 

Де: Київ, вул. Крещатик, 7

Ціна: 130-150 грн

Куди піти в Києві з дівчиною

З 13 по 15 серпня на території арт-заводу «Платформа» відбудеться музичний фестиваль «White Nights Festival.Africa», який об'єднав понад 15 музичних напрямків, сучасне мистецтво, об'єкти африканської культури і 6 сцен, які обіцяють подарувати незабутні емоції і настрій.

 

На гостей фестивалю чекають 110 артистів, 20 фуд-кортів, арт-інсталяції, фото-зони, а також понад 100 тонн тематичних декорацій. Серед хедлайнерів заходу — група Go-A, яка представляє Україну на Євробаченні в 2021 році. Також на фестивалі виступатимуть суперзірки MAGDALENA, Dub FX, DJ HELL та інші.

 

Де: Київ, вул. Біломорська, 1 (арт-завод «Платформа»)

Коли: 13-15 серпня

Ціна: 999-2600 грн

Куди піти в Києві з подругами

 куда пойти в Киеве с подругами

Якщо ви перебуваєте в пошуках місця, куди піти в Києві з подругами, то фестиваль «Супермама у відриві» — саме те, що вам потрібно. На гостей фестивалю чекає ранкова йога, корисний сніданок, безліч майстер-класів і ярмарок з цікавими і неординарними товарами. А після ніхто не завадить поплавати в басейні, побалувати себе у б'юті-зоні і зробити першокласні фотографії серед фантастичних декорацій.
 

Ввечері кожного відвідувача фестивалю чекає келих шампанського, розважальний стендап, розіграш призів і шоу мильних бульбашок на фоні заходу. Навіть якщо ви вирішите відвідати захід з дітьми, досвідчені аніматори зроблять все, щоб ніщо не заважало вашому відпочинку.

 

Де: Київ, Труханів острів, Паркова дорога, 3 (Пляжний комплекс SANDALI)

Коли: 28 серпня

Ціна: 400-600 грн

 

Ще один захід, який може припасти до душі вам і вашим подругам — сольний концерт Олега Винника під назвою «Божевільна любов», в рамках якого співак виконає свої кращі хіти, що заряджають унікальною енергетикою і дарують відмінний настрій.
 

Захід відбуватиметься на прекрасній локації Queen Country Club, де кожен зможе насолодитися щирою атмосферою і відмінним вайбом.

 

Де: Київ, Обухівське шосе, 55 (Queen Country Club)

Коли: 28 серпня

Ціна: 1050-4200 грн

Куди піти в Києві з друзями

уда пойти в Киеве с друзьями

Шукайте захід, куди піти в Києві з друзями? — фестиваль «Шашлику і вина» чекає на вас! У рамках заходу на гостей чекає дегустація українських, грузинських, вірменських та вин інших народностей. Більш того, кожен зможе насолодитися смачним шашликом, приготованим кращими ресторанами і кухарями, а також побачити і спробувати найбільший в світі лаваш.
 

На фестивалі буде представлено понад 40 ресторанів і барів, завдання яких — гідно зустріти і нагодувати не тільки відвідувачів, які приїхали на захід з усіх куточків України, а й гостей з більш ніж 30 країн світу.

 

Де: Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1 (ВДНХ)

Коли: 21 серпня

Ціна: 250 грн

 

Це зовсім не весь список заходів, які чекають жителів столиці в серпні, тож кожен зможе знайти подію за смаком. Головне — не сидіть вдома та на повну насолоджуйтеся теплими днями і вечорами останнього місяця літа.