РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.
20.12.2021

"Быстрозайм" запускає двофакторну автентифікацію

Для того, щоб убезпечити ваші дані, "Быстрозайм" запускає двофакторну автентифікацію для доступу в індивідуальний кабінет.

 

Раніше облікові записи наших клієнтів були захищені лише паролем, це може бути не завсім безпечно. Так як шахраї, дізнавшись ваш пароль могли б легко отримати доступ до конфіденційних даних. Саме двофакторна автентифікація робить онлайн-послуги повністю безпечними.

 

Двофакторна автентифікація – це додатковий рівень захисту ваших даних. Тепер вхід у особистий кабінет всіх клієнтів "Быстрозайм" складатиметься з 2 простих кроків: введення пароля, введення одноразового коду, який приходить зручним для вас способом. Це може бути Viber, Telegram або SMS-повідомлення.

 

Також це дає можливість отримувати повідомлення, якщо хтось намагається отримати доступ до вашого облікового запису. Можна буде швидко відреагувати на подібне повідомлення і відразу припинити несанкціонований вхід у ваш кабінет.

 

Завдяки двофакторній автентифікації ваші дані надійно захищені від шахраїв та кіберзлочинців.

 

Все, що вам потрібно зробити – це вибрати зручний спосіб отримання одноразового коду. Наприклад, якщо ви часто використовуєте Viber-мессенджер, можете обрати його і туди вам проходитимуть коди для входу в особистий кабінет.

 

Двофакторна авторизація буде працювати з усіх пристроїв: ПК, мобільний додаток, мобільна версія сайту.