РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

27.12.2021

847 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

ТОП-5 актуальних подарунків до Нового Року

 

 

Зовсім небагато часу залишилося до Нового року. І всі ми хочемо відчути себе у ролі Діда Мороза, підготувавши подарунки своїм рідним та близьким людям. Чим ближче до свята, тим більше всі задаються питанням – що дарувати. Пропонуємо розглянути найактуальніші на сьогодні категорії подарунків до Нового 2022 року. Також ми розглянемо сервіси, які допоможуть вам безпечно та економно придбати бажані товари.

 

Смартфони та гаджети

 

Найпопулярнішою категорією товарів перед святом є розділ смартфонів та різних електронних гаджетів. Хто ж не мріє побачити під ялинкою новий телефон чи електронний браслет? Сьогодні ринок гаджетів сповнений різноманітності та варіацій. Від наймодніших розкладних сенсорних телефонів до класичних кнопкових моделей. Новий смартфон – відмінне рішення не тільки порадувати людину, а й виявити турботу та увагу. Однак, цей момент завжди варто обговорити заздалегідь. Тому що у всіх людей свої смаки та уподобання. Буде дивно, якщо Дідусь Мороз подарує смартфон не тій моделі, яку хотів би бачити людина як подарунок. До речі, айпопулярнішими моделями телефонів наприкінці 2021 року є Samsung та Apple.

 

Комп'ютери та ноутбуки

 

Другим за популярністю розділом актуальних подарунків до Нового року є комп'ютери та ноутбуки. Зазначимо, сьогодні більшість людей віддають перевагу ноутбуку стаціонарному комп'ютеру, тому що це додає мобільності в роботі і не тільки. Врахуємо, що багато хто перейшов на дистанційну форму роботи, що також вплинуло на вибір між ПК та ноутбуком. Ринок техніки в цьому сегменті так само рясніє всілякими новинками та цікавими моделями. Як і в розділі смартфонів, тут лідерство з продажу утримують макбуки від компанії Apple. Ноутбук – чудовий подарунок для людини будь-якого віку та професії.

 

Побутова техніка

 

Як давно ви оновлювали техніку вдома? Чи це новий чайник, пилосос або може бути кавомашина. Новий рік – чудова нагода для такої події. Але такі речі теж все-таки варто обговорити заздалегідь, інакше навіщо людині, наприклад, другий пилосос, коли перший добре справляється зі своїми обов'язками. Обговоріть цей момент із людиною, якій хочете зробити такий подарунок, щоб не виникло спірної ситуації.

 

Одяг

 

Цей розділ потрібен усім, але тут слід бути ще обережнішим при виборі подарунка. Сьогодні для людини одяг грає не тільки роль підтримки тепла в холодну погоду, наприклад, а й аксесуаром для вираження свого внутрішнього настрою та стилю. Купуючи певний одяг, подумайте про те, чи його носитиме людина. Чи подобається йому такий стиль та тип одягу? Або, можливо, це буде гумористичний аксесуар, наприклад, футболка з принтом його не найкращої фотографії. Політ для фантазії тут море. Але пам'ятайте, що далеко не всі розуміють гумор, особливо у темі одягу.

 

Авто та мото

 

І насамкінець категорія для справжніх автолюбителів. Якщо людина, якій ви хочете зробити подарунок, захоплюється темою машин або мототехніки, то це те, що потрібно. Тут дуже великий вибір товарів. Від освіжувачів повітря до салону до нових шипованих зимових шин для автомобіля.

 

І все це можна знайти на Price.ua. А також порівняти ціни, подивитися список найактуальніших товарів сьогодні та підібрати саме те, що вам потрібно.

 

Не забувайте і про сервіс кешбек від "Быстрозайм", який дозволить заощадити частину коштів, витрачених на покупку новорічних подарунків.

 

Новий рік – свято, коли все починається знов. Час, де люди ставлять собі нові цілі, плани на майбутній рік. Компанія «Быстрозайм» вітає всіх з Новим роком і бажає, щоб у наступному році ви стали ще більш фінансово успішним і благополучними. А ми вам у цьому допоможемо!