РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

19.11.2019

2202 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Топ 10 підписок на всі випадки життя, які заощаджують ваш бюджет

 

Підписки дозволяють економити за рахунок того, що ви сплачуєте послугу тільки на певний час. Іноді це дозволяє витратити в кілька разів менше грошей.

Давайте розглянемо популярні і вигідні пропозиції.

 

Фільми та серіали

 

 

Любителям фільмів та серіалів підійде MEGOGO або Ivi. На відміну від звичного телебачення — тут ви самі вирішуєте що дивитися. Але фільмів виходить стільки, що складно визначити ті що варті перегляду. І тут у Ivi і Мегого є що запропонувати.

 

Сервіси надають спеціальні добірки фільмів. Це вже відсортоване кіно та серіали за критеріями:

 

  • Жанри

  • Студія

  • Рейтинг

  • Всесвіт

 

Навіть найвибагливіший кіногурман зможе тут знайти для себе щось новеньке.

 

Ivi. 79 ₴ на місяць. Доступ до більш ніж 80.000 фільмів та серіалів.

 

MEGOGO. 57-197 ₴ на місяць. Додатково є понад 230 телеканалів.

 

Музика

 

 

Стрімінгові сервіси Google Play Music та Apple Music - альтернатива створенню власної музичної збірки на жорсткому диску комп'ютера або пам'яті телефону.

 

Крім миттєвого доступу до десятків мільйонів треків, ви отримуєте повністю уніфіковану музичну бібліотеку. Створений плейлист буде доступний одночасно на всіх пристроях - плеєрах, телефонах та комп'ютері.

 

У Google більше вітчизняної музики, а у Apple більше треків. Також відрізняється і бітрейт - параметр, який впливає на якість музики. Чим він більший, тим якісніше звук.

 

Google Play Music. 79 ₴ грн в місяць. Бітрейт музики — 320 кбіт/с

 

Apple Music. 120 ₴ в місяць. Бітрейт музики — 256 кбит/с

 

Книги

 

 

Паперові книги відходять у минуле — люди вибирають оцифровану літературу. Створені електронні книги та онлайн-бібліотеки вміщують тисячі книг. Завдяки їм ви маєте миттєвий доступ до цікавих матеріалів.

 

Bookmate. 149 ₴ на місяць. Ви отримуєте доступ до бібліотеці, яка налічує понад 50.000 книг та аудіокниг. Також ви можете завантажувати свої книги на сервіс, щоб синхронізувати її на всіх пристроях.

 

MyBook. 75 ₴ або 175 ₴ в місяць. Містить більше 220.000 книг і 36.000 аудіокниг. Дешевший варіант відкриває доступ до класичної літератури і бестселерів. З пакетом “Преміум” у вас буде доступ до повної бібліотеці і новинкам.

 

Scribd. 220 ₴ в місяць. Надає користувачам колекцію літератури, журналів, коміксів. Розробники роблять ставку на соціальну складову — інтеграцію з Facebook і Twitter, а також можливість відстежувати активність авторів та читачів.

 

Kindle Unlimited. 240 ₴ в місяць. З сервісом компанії Amazon ви отримуєте доступ до більш ніж 1.000.000 творів і аудіокниг. Відмінний вибір для тих, хто вважає за краще читати літературу на іноземних мовах.

 

Ігри

 

 

Власники популярних консолей PlayStation та Xbox можуть заощадити і поповнити свою колекцію відеоігор за допомогою підписки.

 

Що ви отримаєте:

 

  • Ексклюзивні знижки в фірмовому магазині.

  • 2-3 безкоштовні ігри кожен місяць.

  • Мережева гра без обмежень.

 

Кожна гра видається тільки один раз. БыстроЗайм допоможе не пропустити жодного хіта. Оформивши підписку прямо зараз, ви відразу ж отримаєте доступ до безкоштовних ігор місяця.

 

Xbox Live. 1450 ₴ на рік. У 2018 рік користувачі отримали 48 ігор на суму 866 $.

 

PlayStation Plus. 1450 ₴ на рік. За 2018 рік подарували ігор загальною вартістю 1,509 $. На консолі компанії SONY, PlayStation Plus — єдиний спосіб грати в мультиплеерном режимі.

 

Кава

 

 

Це новий сервіс на українському ринку, який дозволяє купувати каву аналогічного рівня дешевше ніж в магазині. Послуга актуальна для людей, які не уявляють своє життя без гарячої чашки цього напою.

 

SmileCoffee. Від 154 ₴ на місяць за 250 г. Доставка від 1 до 4 разів на місяць за вашим вибором.

 

ВамКаваБокс. Від 250 ₴ на місяць за 500 г. Доставка безкоштовна.

 

Як підписатися прямо зараз

 

Після оформлення підписки ви отримуєте продукт за вигідною ціною. Раніше оформили — більше грошей заощадили.

 

Але що робити, якщо всі витрати розподілені до наступної зарплати, а ви хочете підписатися вже зараз? Візьміть безвідсотковий кредит у БыстроЗайм.

 

Отримайте займ за 5 кліків за посиланням.

 

Після того як гроші надійдуть на вашу картку, ви оформляєте обрану підписку.

 

Як контролювати свої підписки

 

Спеціальні пропозиції компаній дозволяють заощадити гроші вимагаючи натомість невеликих, але регулярних платежів. Тому легко перейти межу витрат, який ви встановили собі.

 

Що робити:

 

  • Позбувайтеся непотрібних підписок. Наприклад, якщо ви плануєте поїхати у відпустку, то вам не потрібна доставка кави на цей період.

  • Ведіть облік активних підписок. Это позволит видеть ваши траты на них, и не допускать лишнего перерасхода. Це дозволить бачити ваші витрати на них, і не допускати зайвих переплат.

 

Якщо підписка дасть вам щось потрібне — оформляйте її. За допомогою БыстроЗайм ви зможете отримати її вже зараз. Раніше придбаєте — більше заощадите.

 

Як скасувати непотрібні підписки

 

Підписки можуть самі списувати гроші з вашого рахунку. Особливо це стосується мобільних додатків. Це зроблено для того, щоб ви могли не пам'ятати необхідні платежі.

 

Але э і зворотня сторона медалі. Можна випадково підписатися на якийсь додаток і втратити гроші.

 

Як перевірити активні підписки на Android або iOS?

 

  • Зайдіть в App Store або GooglePlay.
  • Знайдіть меню управління підписками.
  • Призупиніть небажані.

 

Пам'ятайте, що коли ви оформляєте підписку, то повинні уважно читайте всі умови. Це дозволить не втратити свої кошти та отримувати тільки необхідні послуги.

 

Скільки можна заощадити грошей з підпискою?

 

Якщо вам дійсно щось потрібно, то підписка це хороший спосіб заощадити. Наприклад, оформивши PlayStation Plus можна заощадити в 25 разів — сума подарованих ігор в 2018 році більше на 1.500$.

 

Стрімінгові сервіси зекономлять не тільки гроші, але і час — фільми і книги завжди під рукою. Можна забути про пошук і завантаження піратського контенту з сумнівних сайтів.