РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

25.08.2021

3827 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Як отримати перекредитування без відмови 

Возьмите перекредитование без отказа с просрочками

У будь-якому кредитному договорі є пункт про штрафні санкції в разі прострочення платежу. Оформляєте ви кредитну карту або споживчу позику, цей пункт неодмінно є в договорі, який ви підписали. Затримка платежу, навіть разова і на невеликий термін, призводить до зміни умов погашення позики. Для прикладу візьмемо 2 найпопулярніших в Україні кредитні картки: «Універсальну» від ПриватБанку і «МОНО» від Монобанку.

Умови кредитного договору

Карта «Універсальна» від ПриватБанку

Карта «МОНО» від Монобанку

Базовий відсоток за користування кредитними коштами, в місяць

3,6%

3,2%

Процентна ставка у випадку разової прострочення

7,2%

6,4%

Одноразовий штраф за прострочення платежу

500 грн + 5% від суми заборгованості за кредитним лімітом, з урахуванням нарахованих і прострочених відсотків і комісій.

Додаткові обмеження та штрафні санкції

Обов'язковий щомісячний платіж виростає з 5 до 10% від суми заборгованості

При простроченні 1 місяць — додатковий штраф 50 грн. Якщо борг досі  не оплачений, ще один штраф – 100 грн (до 3-х місяців прострочення). Якщо ж заборгованість розтягнулася на 4 і більше місяців, штраф нараховується в сумі 100 грн і плюс 6,4% від початкового розміру заборгованості.

 

Навіть одне прострочення призводить до незворотних змін умов по кредиту. Вартість позикових коштів при цьому виростає в два рази всього за 1 день! А ще штраф. І відмітка в кредитній історії. Саме пропуски дати сплати, а не базові відсотки за зобов'язаннями позичальників, становлять левову частку прибутку банків. 

Кредит на перекредитування онлайн без відмови

Що робити, якщо ви знаєте, що не зможете заплатити черговий внесок по кредитці? Теоретично можна відкрити ще одну кредитну карту або взяти в борг в іншому банку. На практиці ж все це можливо, лише якщо у вас є час й ідеальна репутація позичальника. Якщо ж ні, кредит на перекредитування онлайн без відмови — відмінне рішення. Навіть якщо ви згадали про прострочення о 2 годині ночі.

 

«БыстроЗайм» часто виручає клієнтів в останній момент. Так, за кредит в МФО доведеться платити. Та сума буде значно менше того, що ви заплатили б за основним кредитом з урахуванням змінених параметрів.

 

Є ситуації, коли ви брали в борг на одних умовах, а повертаєте — на інших. Пішли в декретну відпустку. Звільнилися. Є прострочені боргові зобов'язання. У цих випадках для банків ви не є надійним позичальником, отримати кошти в іншому банку і перекрити заборгованість не вийде. Якщо вам потрібно перекредитування з поганою кредитною історією, варто придивитися до МФО.

 

Більш того, закрита позика в МФО допоможе вам виправити зіпсовану кредитну історію.

 

Як оформити перекредитування якщо є просрочки? У банку, швидше за все, ви отримаєте відмову як ненадійний позичальник. Посилення контролю НБУ змушує банки суворіше підходити до вибору клієнтів, ніж це можуть собі дозволити МФО. 

 

Так, у «БыстроЗайм» наявність поточних прострочень не є підставою відмови в отриманні кредиту. Ви зможете отримати потрібну суму на стандартних умовах, а для першої позики — на більш вигідних.

 

Підписуючи договір за борговими зобов'язаннями більшість не думає про можливі прострочення і не вчитується в ці пункти. Важливі цифри з часом забуваються. І ситуації трапляються всякі.

 

Ми розглянули санкції за пропуск оплати боргу для двох конкретних кредитних карт, та є ще споживчі кредити і карти з більш жорсткими штрафами і пені. 

 

Не дозволяйте невеликій затримці втягнути вас у боргову яму! Використовуєте перекредитування в МФО, як інструмент, доступний в потрібний момент. Позика в МФО не передбачає великих сум або довготривалих термінів. Зазвичай це суми до 10 000 грн на термін до 1 місяця. У 90% випадків цього достатньо, щоб погасити поточний платіж, зберігши вигідні умови за кредитним договором і свою кредитну історію.