РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

16.09.2021

4398 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

Кращі розпродажі осені 2021

в каких магазинах будут распродажи осенью

В Україні осінні розпродажі в 2021 році почнуться в самому кінці осені, на Чорну п'ятницю, яка цього року припадає на 26 листопада. Як і в Європі, масштабні сейли в Україні проводяться двічі на рік: влітку — приблизно з 1 липня і взимку — починаючи з 17 грудня. А ось восени і навесні магазини не надто тішать вигідними пропозиціями.

 

Якщо хочете на 100% використати осінні розпродажі в 2021 році, зверніть увагу на магазини в США і Китаї. Перевага міжнародного шопінгу в тому, що в кожній країні маркетологи пропонують акції в певний період, відзначаючи національні свята і підтримуючи глобальні події, такі як Чорна п'ятниця. Тоді як в Україні нові колекції продаються за повною вартістю, у США ті самі товари можна придбати зі значним дисконтом, якщо знати, коли.

Календар осінніх розпродажів у США і Китаї

Для вашої зручності інформацію про час, коли можна гарненько заощадити, країни і події, а також що купити на розпродажах восени 2021, ми підготували у вигляді таблиці. 

 

Дата і привід

Країна

Що варто придбати

11 жовтня — День Колумба

США

Короткострокові акції, зазвичай лише 3 дні — на всі товари. Чудовий час купувати одяг і взуття на актуальний сезон.

Жовтень

США

14 вересня презентували нове покоління техніки Apple. За традицією після презентації новинок «застарілі» гаджети дешевшають. Та для цього новинки мають з'явитися у магазинах. Актуально, якщо ви або ваші друзі збираєтесь у Штати.

31 жовтня — Хелоуін

США,

Китай

Sale на святкову атрибутику, карнавальні костюми, косметику і все для створення святкового образу.

11 листопада — День холостяка

Китай

День Холостяка — більш «тихе» свято в Китаї, створене на противагу Дню закоханих. Воно ще не так сильно розкручене, та економія на одяг і гаджети вельми приємна. Це свято економії триває 3-5 днів.

25 листопада — День подяки

США

Текстиль, посуд, товари для будинку дешевшають. Та якщо ви упустите цю подію, не страшно, адже після неї...

26 листопада — Black Friday

США, Китай, Україна, Іспанія

Головне свято шопоголіків! Дисконт на найрізноманітніші покупки, у тому числі на гаджети й техніку. Спочатку мегасейл тривав лише добу, навіть торгові центри працювали у цей день до 00:00. Сьогоді ж Чорна п'ятниця плавно розтягується на 3-5 днів.

 

Порада: цього року починайте придивлятися до вигідних пропозицій вже з 22 листопада. Оскільки сервери не витримують навантаження, багато продавців починають давати знижки на Чорну п'ятницю раніше. Тож можна без зайвого ажіотажу відхопити річ за низькою ціною.

 

Ще порада: в Україні запустили сайт-агрегатор blackfridays.com.ua, що збирає пропозиції різних торгових мереж на Чорну п'ятницю. Тут зручно порівняти пропозиції різних продавців.

29 листопада — Кіберпонеділок

США, Китай, Україна

Якщо спочатку Чорна п'ятниця була днем походу по магазинах, то Кіберпонеділок придумали для стимулювання онлайн продажів. Нині ж вони майже об'єдналися в тиждень великих осінніх дисконтів.

 

Особливу увагу в Чорну п'ятницю зверніть на бренди з Іспанії. Massimo Dutti, Mango, Oysho, Stradivarius, Bershka і багато інших гігантів мас-маркету походять саме з Іспанії. Початкові ціни там нижчі, вибір більший і дисконти більш привабливі.

 

Тож тепер ви знаєте, коли і в яких магазинах відбуватимуться на осінні розпродажі. Та купуючи онлайн за кордоном, пам'ятайте: в Україні митом обкладаються посилки, вартість яких перевищує 100 євро. Підказка: якщо ви купуєте більш дорогі товари в Китаї — неодмінно напишіть про це продавцеві. Багато з них охоче знижують митну вартість товару, щоб вам не довелось переплачувати.

Знижки цілий рік

Якщо ви не в захваті від ідеї стежити за початком сезону розпродажів у 2021 році, зверніть увагу на аутлети. Щоб старі колекції не складали конкуренцію новим, чимало брендів виносять аутлет на окремий сайт і в окремі магазини, де виставляють товари зі знижками від 30%. Тож аутлет — ідеальне місце, де можна придбати несезонні речі, наприклад, купальник в листопаді або куртку влітку.

 

У мультинаціональних брендів ціна на одну й ту саму річ в різних країнах може відрізнятися в 2-3 рази. Одяг та взуття брендів мас-маркету в Україні коштує дорожче, ніж в Іспанії, а якщо до цього додати і знижку аутлета = можна й не чекати на Чорну п'ятницю.

 

Крім офіційних аутлетов існують й неофіційні. Чимало дорогих брендів здають новий одяг і взуття минулих колекцій у стоки. Наприклад, Puma, Nike, Adidas, ЕССО. Шок-контент: все це, нове, з бирками, продається великими партіями просто на вагу. Тоннами.

 

Невеликі магазинчики купують стік і продають оригінальні брендові речі з приємним цінником. Тож шукати дрібні аутлети можна на тих самих майданчиках, де ви звикли скуплятися: Instagram, ОЛХ, Shafa, групи у Вайбер і Телеграм. Тут варто звернути увагу на дитячий одяг і взуття — якісні речі можна придбати з цінником у 3-5 разів нижче того, що був на офіційному сайті.

 

Сподіваємося, у цій статті ви знайшли для себе кілька свіжих ідей економії. Лишається тільки визначитися, що ж такого купити на мегасейлах восени 2021.