РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

29.12.2021

993 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

Найкраще кіно для створення новорічного настрою

 

 

Новий рік уже ось-ось постукає до нас у двері. Дід мороз зі снігуронькою готуються до свята, щоб порадувати всіх цієї ночі. Ялинки, прикраси, страви на святковому столі – вже майже готове. А як же настрій? Тримайте підбірку кращих фільмів, які гарантовано створять відчуття свята, що наближається.

 

Топ-5 романтичних комедій

 

Якщо ви у душі романтик і для вас Новий рік – сімейне свято, то романтичні комедії для всієї родини саме те, що вам потрібне. Такі фільми відмінно підходять, щоб розслабитись у колі близьких та рідних людей.

 

- «Чотири Різдва» (2008);

- «Службовий роман» (1977);

- «Сім'янин» (2000);

- "Королева Бензоколонки" (1963);

- «Щоденник Бріджіт Джонс» (2001).

 

Топ-5 новорічних мультфільмів

 

Помилково вважати, що анімаційні фільми лише для дітей. Іноді мультфільми несуть більш глибоке посилання, ніж так звані «доросле» кіно. За допомогою анімації автори передають унікальний стиль, створюють неповторну розповідь, яку неможливо передати у реальному житті. Тримайте, добірку найкращих мультфільмів, які допоможуть поринути у світ фантазії з головою.

 

- "Полярний експрес" (2004);

- «Зберігачі снів» (2012);

- «Дванадцять місяців» (1956);

- "Зима в Простоквашино" (1986);

- "Снігова битва" (2015).

 

 Топ фільми на всі часи

 

Який Новий рік без класичних фільмів, які вже десятиліттями кожен грудень та січень показують більшість телеканалів. Фільми, які пам'ятають кілька поколінь. Кіно, що стало класикою, є незмінним атрибутом Нового року.

 

- «Один Вдома» (1990)

 

Важко навіть уявити Новий рік без цього кіно. Юний Кевін і безглузді бандити створюють історію, в яку не те щоб закохуєшся з першого разу. Її запам'ятовуєш назавжди. І щоразу під час чергового перегляду знаходиш нові моменти.

 

- "Іронія долі або з легким паром!" (1975)

 

Класика. Всі ми добре знаємо історію про людину, яка випадково переплутала міста напередодні Нового року. Цитати з фільму вже довгі роки не сходять з вуст усіх любителів «заливної риби» та тих, «у кого немає собаки».

 

Також відзначимо безсмертні фільми про пригоди всім відомого Шуріка від режисера та сценариста Леоніда Гайдая. Карнавальна ніч, Кавказька бранка, Вечори на хуторі поблизу Диканьки, Діамантова рука та інші чудові картини не менш варті цього списку.

 

Дивіться гарне кіно! Налаштовуйтесь на позитивний настрій перед новорічними святами та нехай вам усміхнеться успіх у Новому 2022-му році!