РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 20.10.2023 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

27.10.2020

2937 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Де заробити в інтернеті: популярні сайти, де точно платять

 

Багато хто задається питанням, як же заробити онлайн. Для одних — це додатковий заробіток, а для інших поступово стає основним джерелом доходу, наприклад, при втраті роботи під час карантину. Незалежно від причини, важливо розуміти, що заробити онлайн цілком реально. БистроЗайм підібрав найпопулярніші сайти для заробітку без вкладень. Деякі з них зовсім не вимагають спеціальних навичок і знань.

 

1. Сайти для заробітку на виконанні простих завдань

На просторах інтернету можна знайти більше 100 різних бірж завдань для заробітку з такими примітивними завданнями, як залишити лайки і коментарі, завантажити додаток, залишити відгуки і т. п.

 

  • Earningcash — майданчик, де можна знайти завдання за 1-150 гривень.
  • Анкетка.ру — тут можна заробити за проходження опитувань (приблизно 1-5 гривень за одне).
  • ruCaptcha — майданчик, де платять за введення капчі (приблизно 10 гривень за годину).
  • Profittask — тут найпростіші завдання ціною 1-5 гривень за одне.

 

Як почати? Для того, щоб почати працювати на цих сервісах не потрібно якихось певних навичок. Цілком достатньо бути уважним, дисциплінованим, а також мати електронний гаманець для виведення коштів.

 

2. Переклад

 

Якщо ви володієте одним або декількома іноземними мовами, то для вас знайти заробіток по онлайн-переказів не буде проблемою.

 

  • Translatorbase.com — один з найкращих сервісів для перекладу. Тут ви самі можете задавати ціну за свою роботу.
  • Fl.ru — популярний сервіс серед російськомовної аудиторії. Крім перекладів тут є величезний вибір сфер діяльності для фрілансерів.

 

Як почати? Необхідне знання іноземної мови на рівні B2 і вище. Це дасть вам можливість не тільки перекладати тексти, а й редагувати їх.

 

3. Копірайтинг, рерайтинг

Копірайтинг та рерайтинг хороші тим, що підходять і для новачків. Отримувати дохід від написання якісного контенту можна на спеціальних біржах копірайтингу.

 

  • Advego — один з найдавніших сайтів, де можна не тільки заробити на копірайтингу.
  • Etxt — відомий сервіс для копірайтерів і рерайтерів, але з високою конкуренцією. Дана майданчик працює за таким принципом: копірайтер вибирає завдання, залишає заявку на нього і далі замовник вибирає виконавця серед бажаючих.
  • Текст.ру — цей сервіс найчастіше використовується для перевірки орфографії та унікальності тексту. Але і тут копірайтери можуть заробити, приймаючи замовлення або виставляючи на продаж вже готові статті.
  • Constant-content.com — іноземна майданчик для копірайтерів і не тільки. Тут можна знайти завдання для дизайнерів, перекладачів, фотографів та SEO-оптимізаторів.

 

Як почати? Для того, щоб зареєструвати і почати заробляти на одній із вищевказаних ресурсів необхідно враховувати деякі фактори.

 

1. Оплата за 1000 символів. Якщо ви ніколи не писали статті, а тим більше на біржах, рекомендується почати з мінімальної оплати за 1000 символів (25-35 центів). Вимоги до таких текстів мінімальні. При цьому ви зможете добре набити руку і переходити до більш складних та високооплачуваних завдань.

 

2. Перевірка знань. На деяких біржах обов'язковою умовою на початку буде пройти тест на грамотність. І тільки після того як ви підтвердите свої знання, для вас відкриється доступ до замовлень на сервісі.

 

3. Виведення грошей. Важливо також звертати увагу на способи виведення грошей на платформах. Більшість з них пропонують за допомогою платіжної системи PayPal.

 

4. Фріланс

 

За допомогою фрілансу ви зрозумієте наскільки готові до власного бізнесу. Адже тут вам потрібно шукати, приймати, виконувати замовлення і надавати клієнтський сервіс. На біржі фрілансу можна знайти багато завдань по створенню та технічній підтримці сайтів, SEO-оптимізації, дизайну і т. п.

 

  • Upwork — мабуть найпопулярніший майданчик із завданнями різних видів діяльності.
  • Freelancehunt.com — щодня публікуються тисячі нових оголошень із замовленнями. На цьому сервісі можуть працювати абсолютно безкоштовно як новачки, так і професіонали.

 

Як почати? Необхідно володіти спеціальними знаннями і навичками. Скіли залежать від того, яким напрямком ви будете займатися.

 

5. Онлайн-уроки

 

Можна бути вчителем і викладати онлайн по відеозв'язку. А можна і створювати свої власні курси на практично будь-яку тему і викладати для зацікавленої категорії студентів.

 

  • SkillsShare — сервіс, де можна знайти великий список курсів. Зареєструвавшись тут, у вас з'явиться можливість записувати свої уроки на абсолютно різні теми. Такий заробіток приносить щорічно от 3000 $ додаткового доходу.
  • Udemy — ще один корисний сервіс для викладання онлайн. Необхідно створити свій курс і опублікувати його на сайті. Далі коли студент купує ваш курс, в той момент і перераховуються гроші на ваш рахунок.

 

Як почати? Необхідно мати 100% знаннями в якійсь області (дизайн, програмування, математика, кулінарія тощо). Величезним плюсом буде вміння працювати з Photoshop і програмами для монтажу відео. Це допоможе зробити ваші уроки цікавими, і як наслідок — їх буде легше продати.

 

Також нагадуємо, що в БистроЗайм можна миттєво отримати суму до 15 000 гривень на карту. Мінімум документів — тільки паспорт та ІПН. Просто переходьте за посиланням та залишайте заявку на позику.