РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 09.04.2024 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

24.06.2020

2284 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Вся правда про Vodafone: тарифи, акції, відповіді на поширені запитання

Однією з наймасштабніших телекомунікаційних компаній мобільного зв'язку в світі, яка надає свої послуги в 25 країнах, є Vodafone.

 

Коди мобільного оператора Vodafone для дзвінків в Україну – 066, 050, 095, 099. Раніше деякі з них були зареєстровані компаніями МТС, Jeans, UMS і Екотел.

 

Тарифи Vodafone

У таблиці представлені основні тарифні плани даного мобільного оператора.

 

Тариф SuperNet Start SuperNet Pro SuperNet Unlim Device S Device M Device L
Ціна 110 грн/місяць 150 грн/місяць 230 грн/місяць 45 грн/місяць 80 грн/місяць 130 грн/місяць
Інтернет 5 ГБ 12 ГБ Безліміт 50 МБ/день 12 ГБ 30 ГБ
Дзвінки в мережі Vodafone Безліміт Безліміт Безліміт 50 хв 1 грн/хв 1 грн/хв
Дзвінки на інші мережі України 110 хв 150 хв 200 хв 1 грн/хв 1 грн/хв 1 грн/хв
Дзвінки за кордон 50 хв 50 хв 30 хв 10 грн/хв 10 грн/хв 10 грн/хв

 

Найдешевший – Devise S – ідеально підходить для дитячих годин, сигналізацій, електролічильників, смарт-годин. Device M рекомендований для планшетів, а Device L – для модемів і роутерів.

 

Також діє акція "Підписка на YouTube Premium і користування послугою Video PASS" безкоштовно перші 4 місяці! Детальніше про те, як підключитися і яка буде вартість після 4-х місяців використання, можна дізнатися за посиланням.

Відповіді на найпоширеніші запитання

Як додзвонитися до живого оператора?

 

У кожного користувача виникають ситуації, коли йому потрібно зв'язатися з оператором для вирішення деяких питань.

 

Нижче представлені номери, за допомогою яких ви зможете додзвонитися до оператора, дотримуючись інструкції після їх набору:

 

  • 111 (безкоштовно);
  • 0 800 400 000 (безкоштовно);
  • 555 (вартість підключення – 10 гривень);
  • +38 050 508 1111 (платні дзвінки для тих, хто перебуває за межами України).

 

 

Як дізнатися свій номер Vodafone?

 

У даного мобільного оператора існує безкоштовна послуга "Мій номер". Для цього потрібно набрати *164# і натиснути клавішу виклику.

 

Як можна дізнатися свій діючий тарифний план?

 

Майже всі мобільні оператори на регулярній основі оновлюють тарифні пропозиції, тому так часто виникає потреба дізнатися свій діючий тарифний план. Перевірити це можна, набравши *101# і кнопку виклику. Потім на екрані ви побачите всю інформацію про ваш тарифний пакет.

 

Як перевірити рахунок і залишок SMS, хвилин і трафіку на Vodafone (МТС)?

 

Для того, щоб перевірити рахунок, потрібно набрати *101# і кнопку виклику. Потім на екрані ви побачите залишок грошових коштів на вашому рахунку та назва вашого діючого тарифного плану, як уже згадувалося раніше. Інші варіанти (але не найшвидші) – зателефонувати живому оператору або дізнатися в онлайн-чаті на офіційному сайті Vodafone.

 

Перевірити залишок SMS, кількості хвилин і трафіку можна за допомогою набору *101*4# (для клієнтів передоплата) або *110*20# (для клієнтів Контракт) і потім кнопка виклику.

 

Як поповнити рахунок Vodafone?

 

Поповнити рахунок можна на офіційному сайті Vodafone ез будь-яких комісій за допомогою платіжної картки. Також за допомогою платіжної картки можна поповнити рахунок, набравши перед цим номер 111 і кнопку виклику. Потім потрібно вибрати пункт "Контроль і управління рахунком", далі пункт "5", пункт "1" і ввести реквізити карти для оплати.

 

Готівкою можна поповнити рахунок за допомогою терміналів самообслуговування, в банківських відділеннях, в центрах абонентського обслуговування оператора, торгових мережах.

 

Як взяти гроші в борг на мобільний рахунок від Vodafone?

 

Якщо вам терміново потрібні гроші на рахунок і немає можливості швидкого поповнення, то ви можете використати послугу «Гроші на замовлення» за умови, якщо ви є абонентом якогось тарифного плану. Тобто ви повинні бути користувачем Водафон не менше 3-х місяців і ваші щомісячні витрати повинні становити не менше 10 гривень. При таких умовах ви можете взяти гроші в борг на рахунок в розмірі 20 гривень.

 

Для отримання грошей потрібно відправити смс c запитом на номер 5010. Комісія для даної послуги – 3 гривні.

 

Якщо ж вам потрібно поповнити рахунок на більшу суму, ви можете взяти позику від наших партнерів. Переходьте за посиланням, залишайте заявку на позику і з вами обов'язково зв'яжуться для уточнення деталей. Для того, щоб максимально швидко отримати потрібну суму на карту, рекомендуємо звернутися відразу в декілька організацій.