РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ. ПУБЛІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ (ДІЄ З 09.04.2024 Р.) УВАГА ! Важлива інформація під час війни. Деталі тут.

29.12.2020

1324 Переглядів

Коментарів

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Де і як відсвяткувати Новий рік 2021 в умовах пандемії

Короновірусна інфекція кардинально змінила наше життя і змусила адаптуватися. В умовах пандемії доведеться зустрічати і новий 2021 рік. Незважаючи на тотальну самоізоляцію, відсвяткувати Новий рік можна весело і цікаво, а як ми розповімо в цій статті.

Як весело провести Новий рік в домашньому колі

 

В умовах пандемії зустріти Новий рік в ресторанах або кафе не вийде з-за існуючих обмежень. З іншого боку це навіть краще, адже багато хто давно не проводили свята зі своїми родичами.

 

Як відзначити Новий рік по-домашньому – запросіть до себе батьків або самі навідатися до них. Звичайно, за умови, що всі з вас абсолютно здорові. Спільне прикрашання ялинки, приготування новорічних страв і домашні посиденьки – таке святкування буде захоплюючим навіть в невеликому сімейному колі.

 

З родичами можна не тільки поговорити на різні теми. Запропонуйте зіграти в будь-які настільні ігри. Однією з найпопулярніших розваг у колі друзів або близьких є гра «Крокодил», де одна людина показує предмет, а інші повинні відгадати.

 

Якщо святкують у вас вдома, не полінуйтеся і підготуйте конкурси з невеликими подарунками. Це можуть бути календарі, рушники або дрібні іграшки з символом 2021 року. Які конкурси влаштувати – можете подивитися в Інтернеті, там знайдуться варіанти з урахуванням різних вікових категорій.

 

Зустріч з родичами – відмінний привід влаштувати домашню фотосесію. Можна як заздалегідь взяти професійний фотоапарат, так і робити знімки на звичайний смартфон. Фотографії вийдуть цікавішими, якщо ви заздалегідь запасетесь реквізитом:

 

  • новорічні капелюхи і ковпачки;
  • аксесуари на паличках – вуса, губи, бороди, окуляри;
  • різні гірлянди;
  • ідеальний варіант – костюми Снігуроньки і Діда Мороза.

 

У кінці святкування можна влаштувати невеликий феєрверк на вулиці. Головне, дотримуйтесь техніки безпеки і запускайте салюти тільки на відкритих майданчиках. Якщо на великі хлопавки коштів не вистачає, то для створення новорічної атмосфери цілком підійдуть звичайні бенгальські вогні.

 

Де можна зустріти Новий рік, якщо не вдома? Тут є кілька варіантів. Перший – заміський будинок або дача. Ідеально підійде для тих, хто втомився від міської суєти і вважає за краще проводити свята на природі. На дачі можна також зробити шашлики на багатті або організувати невеликий каток.

 

Якщо власної дачі немає, то за відносно невеликі гроші можна орендувати невеликий котедж з усіма зручностями, навіть банею. Такий варіант відмінно підійде для великих компаній, наприклад, якщо ви зустрічаєте Новий рік декількома сім'ями. Головна складність – знайти підходящі пропозиції у відносній близькості до міста. Заміські будинки зазвичай бронюють ще з осені.

Святкуємо Новий рік з другою половинкою

 

Коронавірус – це хороший привід провести романтичну ніч. Як відсвяткувати Новий рік удвох – варіантів насправді більше, ніж ви можете уявити.

 

Все більшу популярність на противагу гучним і пишним вечіркам набирає рух під назвою slowmo. Його суть – в класичному обіді при свічках з легким алкоголем. Приготуйте своїй половинці святкову вечерю. Якщо не хочеться займатися готуванням, можна замовити суші і піцу плюс легкі салати.

 

Провести новорічну ніч можна декількома способами:

 

  • Кіноперегляд. Давно хотіли подивитися нове кіно або бажаний серіал – відмінна можливість. Новорічні канікули ідеально підходять для того, щоб залпом подивитися всі сезони.
  • Піжамна вечірка. Правильна атмосфера та цікаві ігри перетворять таке дозвілля в незабутню ніч. Урізноманітнити вечірку можна караоке або настільними іграми. Не забудьте про бій подушками.
  • Віртуальна реальність. У багатьох містах на новорічну ніч пропонують комплект з шоломом віртуальної реальності. Є маса ігор для двох, починаючи від простих головоломок і закінчуючи гонками на лижах. Кілька годин пролетять як пара хвилин.
  • Романтична фотосесія. Знайти фотографа достатньо просто, як і відповідні декорації. Додатково такі заходи не становлять великої загрози з точки зору санітарії. Гарний спосіб зробити яскраві спогади у вигляді спільних фото.

 

Де можна відсвяткувати Новий рік удвох крім будинку? Якщо є кошти, то чому б не замовити шикарний номер в готелі. Шампанське, святкова вечеря від кращих кухарів і просторе ліжко. А ще це прекрасний варіант, якщо хочете побути наодинці без своїх дітей хоча б один вечір.

 

Незважаючи на карантин, ніхто не забороняє прогулятися по новорічному місту або відвідати міську ялинку. Прогулянки на свіжому повітрі якраз корисні для апетиту. Деякі пари не проти покататися по нічному місту на громадському транспорті або виїхати на машині за околиці центру, щоб подивитися на зірки.

 

Якщо святкуєте Новий рік удвох, особливу увагу слід приділити подарунку. Своїй дівчині або дружині можна подарувати парфуми, прикраси, святкові набори або фітнес-подарунки. Для чоловіка підійдуть практичні презенти – гаджети, одяг, стильні годинники або інші прикраси. Спробуйте красиво все упакувати і зробити урочисте вручення.

 

Ще один спосіб захопити свою другу половинку – заховати подарунок і влаштувати справжній квест з пошуку. Вручення перетвориться в невелику пригоду по дому з приємним сюрпризом у кінці.

Як відзначити Новий рік одному

 

Якщо вас мучить питання, де відзначити Новий рік наодинці, то тут головне не місце, а правильний вибір заняття. Відзначати свята без знайомих не так і погано, адже вам не доведеться під когось підлаштовуватися. А знайти цікаве заняття не проблема.

 

Як вже ми сказали раніше, влаштуйте кіномарафон. Запасіться смачною їжею, розташуйтеся зручно на дивані і насолоджуйтеся якісним кіно. Також в Новий рік по телевізору зазвичай йде маса розважальних передач, тому вибір буде великий.

 

Якщо фільми і серіали вас не приваблюють, то спробуйте ці варіанти:

 

  • Самоосвіта. У новий рік з новими знаннями. В Інтернеті повно навчальних майстер-класів, завдяки яким можна освоїти практично будь-що: живопис, тонкощі орігамі, ліплення з пластиліну і багато іншого. Досить включити відео на комп'ютері і підготувати матеріали.
  • Запишіть відеопослання собі або знайомим. Як подивитися на себе через роки – сучасні технології дозволяють це легко зробити завдяки записам. Буде цікавим експериментом як для вас, так і для інших одержувачів такого листа.
  • Складіть плани на майбутній рік. Якщо ви давно думали щось купити або змінити свій раціон, то саме час для змін і складання графіків.
  • Онлайн-шопінг. У Новий рік повно знижок. Якщо зайнятися нічим, знайдіть собі цікаві подарунки по найсмачнішим цінами.

 

Якщо в місті буде святковий салют або ярмарок, обов'язково відвідайте їх.

Зустрічаємо Новий рік 2021 незвично

 

Як весело зустріти Новий рік навіть при карантині – влаштуйте онлайн-вечірку. Додатки для відеозв'язку Skype або Zoom можна встановити як на комп'ютер, так і на смартфон. Залишається тільки зібрати у відеоконференції всіх друзів і почати святкувати. В онлайн-форматі також можна влаштовувати конкурси та вікторини. Єдиний мінус – на брудершафт не випити.

 

Подобається активне дозвілля? Як незвично зустріти Новий рік – влаштуйте з друзями снігові бої: з укріпленнями, сніговими автоматами і різними завданнями. Більш спокійне заняття – зліпити найбільшого сніговика і влаштувати фотосесію.

 

Екстремальний спосіб провести свята – відправитися кататися на лижах. Буковель – один з найбільших гірськолижних курортів України. Тут розташовані 16 підйомників та 63 траси різного ступеня складності. Інша альтернатива – Драгобрат, курорт на висоті в 1400 метрів. Недолік тільки один – така розвага дороге задоволення.

 

Якщо грошей на відпочинок або подарунки не вистачає, візьміть кредит. Таку можливість пропонує сервіс «БистроЗайм». Клієнтів чекає швидка обробка заявки, низький відсоток і перерахування грошей прямо на банківську карту. Оформити кредит можна онлайн прямо з дому, надавши паспорт та ідентифікаційний код.